Complete Vocal Studio

Het magische van muziek is, dat zij erin slaagt ons heimwee te doen krijgen naar iets dat we nooit gekend hebben." (Gilbert Cesbron)
Luisteren...

In de loop der jaren heb ik met veel verschillende musici samengewerkt in
uiteenlopende projecten en muziekstijlen. Hiernaast kun je enkele opnames beluisteren die een kleine indruk geven.


...en kijken

Onlangs zong en speelde ik in de muziektheatervoorstelling voor kinderen Frank & Stein (een bewerking van het boek Frankenstein van Mary Shelley). Componist Florian Magnus Maier schreef de muziek en The Hungry Gods speelden de muziek. Hiernaast zijn wij te zien en beluisteren in het VPRO-muziekprogramma 'Vrije geluiden'.


Met pianist Thomas Böttcher nam ik een cd op met liedjes in zes talen en allerlei muziekstijlen. We schreven voor deze cd ook zelf stukken. Lees hiernaast wat zangeres Josee Koning en pianist Bert van der Brink erover schreven.


De cd is te downloaden en te beluisteren via o.a. i-tunes, te koop via Amazon of Bol.com maar kan ook via deze site worden
besteld.
"Claudia Copier en Thomas Böttcher maakten een prachtig album vol lyrische, ingetogen, poëtische en uitbundige, maar vooral melancholische muziek voorzien van eigen arrangementen en een aantal verrassende zelfgeschreven stukken. Claudia weet in iedere taal te overtuigen. Thomas is een begenadigd begeleider."

Josee Koning
(zangeres, wordt zelfs in Brazilië geprezen vanwege haar interpretatie van de Braziliaanse muziek)"Luisterend naar dit duo, hoor je onmiddellijk dat zij niet zomaar even de studio ingegaan zijn, maar zich heel goed hebben voorbereid. De ongekunstelde manier van zingen in zes talen, de prachtig gespeelde begeleidingen, de eigen composities en het samenspel onderstrepen dat deze cd zeer overtuigend is. Een duo is in al zijn schijnbare eenvoud zeer kwetsbaar. Alles ligt volledig open, maar voor Claudia en Thomas levert het alleen maar voordelen op. Ik wens dit duo vooral veel scheppende inspiratie toe, zodat op de volgende cd nog maar twee namen prijken die voor alle composities en uitvoeringen daarvan tekenen: Claudia Copier en Thomas Böttcher."


Bert van den Brink
(jazzpianist, docent, componist/arrangeur en producer)
Saudade mundial